URL: http://universaar.uni-saarland.de/monographien/volltexte/2014/122/

Caught in the middle – language use and translation : a festschrift for Erich Steiner on the occasion of his 60th birthday

Weitere Beteiligte (Hrsg. etc.): Kunz, Kerstin ;Teich, Elke ; Hansen-Schirra, Silvia ; Neumann, Stella ; Daut, Peggy

SWD-Schlagwörter: Festschrift , Übersetzungswissenschaft , Linguistik
Institut: Fachrichtung 4.6 - Angewandte Sprachwissenschaft sowie Übersetzen und Dolmetschen
DDC-Sachgruppe: Sprachwissenschaft, Linguistik
ISBN: 978-3-86223-145-4
Erstellungsjahr: 2014
Publikationsdatum: 12.05.2014
Kurzfassung auf Englisch: This book celebrates Erich Steiner’s scholarly work. In 25 contributions, colleagues and friends take up issues closely related to his research interests in linguistics and translation studies. The result is a colourful kaleidoscope reflecting the many strands of research questions that Erich Steiner helped advance in the past decades and the cheerful, inspiring atmosphere he continues to create.